Schoonmaakbedrijf Purmerend

Professioneel en gemotiveerd schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een goed en ervaren schoonmaakbedrijf in omgeving Purmerend? Bij J. Hollander kunt u terecht bij ons schoonmaakbedrijf voor glazenwassen, hogedrukreiniging en onderhoudsdiensten voor uw pand. Ook is het mogelijk om graffiti te verwijderen van uw pand. Wij gaan altijd professioneel en gemotiveerd te werk, zo garanderen wij u het beste resultaat of en laten wij onze klanten altijd tevreden achter. J.Hollander is dé ideale glazenwasserij en verzorgt de beste gevelreiniging voor u in regio Purmerend.

Kwaliteitswerk bij ons schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf PurmerendIn de omgeving van Purmerend staat ons schoonmaakbedrijf bekend als een betrouwbaar en persoonlijk bedrijf. We bieden kwalitatief goed werk voor een mooie prijs en onze werkwijze is gebaseerd op persoonlijk contact. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en passen ons werk als glazenwasser daar graag op aan. Mede hierdoor hebben wij een grote klantenkring die varieert van gemeenten, bedrijven en particulieren tot aan scholen. Neem dus contact op als u opzoek bent naar een persoonlijk schoonmaakbedrijf in Purmerend dat rekening met uw wensen houd.

Grondige hogedrukreiniging

Met onze hogedrukreiniger kunnen we het meest zware werk zoals graffiti verwijderen of hardnekkige aanslag weg halen met gemak voor u doen. De uitstraling van uw pand is uiteraard belangrijk en wij dragen graag bij aan deze uitstraling door uw bedrijfspand of woning van buiten en binnen te reinigen.

Glazenwasserij en meer

Onze glazenwasser werkt met het Telewash systeem. Dit houdt in dat uw ramen geborsteld worden met osmose water, dit water is gedemineraliseerd. Zo zorgen we ervoor dat uw glazen streepvrij blijven en onze glazenwasserij u een mooi resultaat levert. Ook staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben we ook een glazenwassers certificaat van de S.V.S. Hierdoor gaan wij uiterst precies te werk en houden wij altijd rekening met wat u belangrijk vindt. U kunt bij ons zoals eerder gezegd terecht voor glazenwassen, maar ook voor  gevelreiniging en onderhoud. Bij onderhoud kunnen wij bijvoorbeeld ook uw vloeren bijwerken. Zo zijn het schrobben van betonvloeren en het reinigen van tapijt twee van de vele services die wij als schoonmaakbedrijf bieden in Purmerend.

Vragen? Neem contact met ons schoonmaakbedrijf op

Wilt u meer weten over onze diensten of over ons bedrijf? Bel dan naar: 06-41451585 of stuur een mail, dan helpen we u graag verder. Hét ideale schoonmaakbedrijf in regio Purmerend is J. Hollander: we staan voor u klaar op het gebied van reinigen en zijn dan ook een betrouwbare partner in Purmerend voor al uw schoonmaak- en onderhoudsdiensten.