Schoonmaakbedrijf Zaandam

Glazenwasserij en gevelreiniging in omgeving Zaandam

Ons schoonmaakbedrijf in omgeving Zaandam biedt een volledig pakket aan onderhoudsdiensten aan. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor het laten wassen van uw ramen, gevelreiniging en voor schoonmaken met een hogedrukreiniger. Voor het zwaardere werk zoals graffiti verwijderen of zware aanslag, gebruiken we ook hogedrukreiniging. Wanneer uw bedrijfspand er mooi verzorgd uitziet, straalt uw bedrijf ook kwaliteit uit. Schoonmaakbedrijf J. Hollander zorgt er graag voor dat uw pand er van binnen en van buiten goed uitziet. Zowel voor nieuwe als bestaande panden kunt u ons schoonmaakbedrijf in Zaandam inhuren.

Professionele glazenwasser nodig?

Wilt u graag een professionele glazenwasser inhuren? Bij ons schoonmaakbedrijf in regio Zaandam is glazenwasserij één van de specialiteiten. Ons gerenommeerde bedrijf in de omgeving van Zaandam is beschikbaar voor al uw schoonmaakklussen.Maar ook gevelreiniging behoort tot ons uitgebreide takenpakket, zo zorgen wij ervoor dat de buitenkant van uw bedrijfspand er weer schoon en professioneel uitziet.
Waarom is ons schoonmaakbedrijf uw betrouwbare partner op het gebied van schoonmaken?

  • We maken het gehele interieur schoonSchoonmaakbedrijf Zaandam
  • We gebruiken het Telewash-systeem
  • Veiligheid staat bij ons schoonmaakbedrijf voorop

Moderne Glazenwasserij in regio Zaandam

Het systeem dat we gebruiken, is Telewash. Dit systeem borstelt uw ramen met gedemineraliseerd water, ook wel osmose water. Dit water droogt op zonder te vlekken, omdat het is gefilterd en mineralen, kalk en zuren er uit zijn. Zo laat het water geen strepen achter op uw net gewassen ramen. Hierdoor hebben wij vele tevreden klanten geholpen in de regio Zaandam. Wilt u ook een frisse uitstraling van uw pand neem dan contact op met J.Hollander het schoonmaakbedrijf in Zaandam.

Opzoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf?

In de regio Zaandam staat ons bedrijf bekend als betrouwbaar en veilig. Voor ons is veiligheid een belangrijke voorwaarde bij het werken. We hebben een glazenwasserscertificaat in ons bezit van de S.V.S. en werken uitsluitend met veilig materiaal. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden erg goed en staan wij voor een persoonlijke benadering van onze klanten. U kunt zelf bepalen hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Wilt u wekelijks uw ramen laten wassen? Of toch liever één keer in de drie maanden? Bij ons bedrijf kan dat. Wilt u hier een offerte voor opvragen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over gevelreiniging, glasbewassing of een van onze overige schoonmaakdiensten? Bel dan naar: 06-41451585 of stuur een e-mail. Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Zaandam nodig hebt, staan wij voor u klaar.