Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Schoonmaakbedrijf in Beverwijk

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in regio Beverwijk? Wij bieden u een heel pakket aan onderhoudsdiensten aan. Ons schoonmaakbedrijf werkt voor onder meer gemeenten, bedrijven, particulieren en scholen. Persoonlijk contact met onze klanten is van groot belang voor ons en daarom is ons schoonmaakbedrijf in de regio Beverwijk dan ook een bekende verschijning. Voor ons is een goede prijs/kwaliteitsverhouding vanzelfsprekend en daar staan we voor garant. Bij glazenwasserij J. Hollander bent u dan aan het juiste adres. We reinigen uw pand van binnen en buiten, hebben goede glazenwassers in dienst en werken met een hogedrukreiniger in regio Beverwijk.

Veelzijdig schoonmaakbedrijf Beverwijk

Wij bieden u als klant vele diensten aan van glazenwasserij tot de gevelreiniging van uw pand. U kunt zelf bepalen hoe vaak u het onderhoud wilt laten uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld per week, per maand of eens in de zoveel tijd. Wanneer u meer wilt weten en een offerte wilt opvragen, kunt u met ons contact opnemen. Dus wilt u uw ramen, gevels of het volledige interieur laten onderhouden? In regio Beverwijk is ons schoonmaakbedrijf de ideale keuze.

Gevelreiniging Beverwijk

Voor een mooi en net bedrijfspand dat uw visitekaartje naar buiten is, kunt u ons bedrijf goed inhuren. De hogedrukreiniging gebruiken wij voor het zware werk. Zo is graffiti verwijderen één van onze taken en ook het verwijderen van de aanslag op muren. Gevelreiniging is ook één van onze specialisaties. Daarnaast onderhouden we ook de vloeren van bedrijfspanden en woningen. Zo schrobben we de vloeren en reinigen we het tapijt. Schakel ons in voor hogedrukreiniging of gevelreiniging in Beverwijk.

Glazenwasser Beverwijk

Schoonmaakbedrijf J.Hollander staat voor kwaliteit en voor goed werk op het gebied van glazenwassen. Onze glazenwasserij is dan ook een goede keuze in de regio Beverwijk, wanneer u een bedrijf wilt dat met de nieuwste en beste technieken werkt:

  • De glazenwasser werkt veilig
  • We werken met het Telewash systeem
  • Het water droogt vlekkeloos
  • Geen strepen op uw ramen
  • Veilige werkzaamheden door onze glazenwasserij

Beverwijk

Voor ons is veiligheid tijdens het werken belangrijk. Daarom zijn we in bezit van het glazenwassers certificaat van S.V.S. en werken we alleen met veilig materiaal. Ook bij andere werkzaamheden als gevelreiniging en graffiti verwijderen gaan wij secuur te werk. Voor wanneer zoekt u een glazenwasser in Beverwijk?

Offerte schoonmaakbedrijf regio Beverwijk

Zoekt u een glazenwasser en heeft u vragen of wilt u meer weten over gevelreiniging in Beverwijk?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons via het telefoonnummer 06-41451585 of stuur ons een e-mail. Onze glazenwasser stuurt u ook een offerte op voor bijvoorbeeld gevelreiniging als u dit wenst. Voor een prettig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in regio Beverwijk kunt u bij ons terecht.