Glazenwasser

Schoonmaakbedrijf J. Hollander voor optimale service

Bent u op zoek naar een glazenwasser voor al uw schoonmaakklussen? Of heeft u een glazenwasser nodig die uw onderhoudsdiensten voor u doet? Bij glazenwasserij J. Hollander vindt u het beste personeel dat iedere klus voor u klaar staat.

Gevelreiniging met de hogedrukreiniger

Onze glazenwasserij gebruikt voor het reinigen van gevels, muren en gehele panden geregeld de hogedrukreiniger. Heeft u bijvoorbeeld zware aanslag op de wanden van uw bedrijfspand? Onze glazenwasser verwijdert dit gemakkelijk door hogedrukreiniging. Ook graffiti verwijderen behoort tot de taken van de glazenwasser van J. Hollander. Zo hebt u binnen de kortste keren een bedrijfspand of woning die er weer als nieuw uit zien.

Glazenwassen met een nieuw Telewash-systeem

Voor het wassen van glazen gebruikt onze glazenwasser het nieuwe Telewash-systeem. Dit systeem werkt op basis van gedemineraliseerd water, oftewel osmose water. Doordat het water is gefilterd en mineralen, kalk en zuren eruit zijn, droogt het zonder vlekken op. Een glazenwasser van ons bedrijf zorgt ervoor dat uw ramen weer glanzen als voorheen.

Onderhoudsdiensten door de glazenwasser

GlazenwasserWe bieden onze klanten een compleet pakket aan onderhoudsdiensten aan. Dus de glazenwasser kan zowel de ramen komen schoonmaken, als onderhoud uitvoeren aan uw pand. Hierbij kunt u zelf bepalen hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken:

  • Dagelijks
  • Wekelijks
  • Periodiek

U kunt ons inhuren voor zowel het onderhouden van een nieuwbouwwoning als wanneer u net een verbouwing achter de rug heeft. Daarnaast staat ons bedrijf in de regio bekend als betrouwbaar en vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk.

Brede klantenkring bij J. Hollander

We hebben klanten in diverse sectoren: scholen, gemeenten, bedrijven en particulieren. Doordat we een brede klantenkring hebben en persoonlijk contact van belang vinden, weten onze klanten ons goed te vinden. Daarnaast staan we garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor het werk dat we leveren. U kunt uw bedrijfspand of woning met een gerust hart aan ons uitbesteden, want wij zorgen ervoor dat het er weer mooi uit komt te zien. Wilt u meer weten over ons bedrijf, over onze diensten of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Bel dan eens naar: 06-41451585 of neem contact op met ons via de e-mail. Dan kunt u een prettige glazenwasser inschakelen voor al uw schoonmaakwerk, onderhoudsdiensten en het reinigen van gevels.