Hogedrukreiniger

Hogedrukreiniging bij schoonmaakbedrijf J. Hollander

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat ook werkt met een hogedrukreiniger en zorgt voor het onderhoud van uw pand of woning? Dan bent u bij glazenwasserij J. Hollander aan het juiste adres.

De klantenkring van ons bedrijf is uitgebreid. We hebben een groot netwerk waarbinnen we goed en persoonlijk contact hebben met onze klanten. Zo hebben we klanten bij onder meer scholen, gemeenten, particulieren en bedrijven. Ons schoonmaakbedrijf is een bekende verschijning in de omgeving.

HogedrukreinigerCompleet pakket aan onderhoudsdiensten met hogedrukreiniger

U kunt bij onze glazenwassers terecht voor het onderhoud van uw ramen, gevels en het gehele interieur. Met de hogedrukreiniger spuiten we met gemak het gehele huis of het complete bedrijfspand schoon. Zo zorgen we ervoor dat uw pand er weer goed uitziet. Uw bedrijfspand is tenslotte wel uw visitekaartje naar uw klanten toe. Wij zorgen ervoor dat het pand er van binnen en van buiten weer goed verzorgd uitziet.

Het gebruik van de hogedrukreiniger voor zwaar werk

Voor het zwaardere schoonmaakwerk gebruiken we de hogedrukreiniger regelmatig. Wanneer we bijvoorbeeld graffiti verwijderen, dan zetten we de hogedrukreiniger in. Maar ook wanneer er zware aanslag aan de muren zit, komen we bij u langs met de hogedrukreiniger.

De frequentie van het onderhoud van uw pand

We bieden een compleet pakket aan onderhoudsdiensten aan bij ons bedrijf. Gevelreiniging met de hogedrukreiniger, het wassen van de ramen en het onderhoud van uw pand. Wordt er een nieuw pand opgeleverd of is de verbouwing net afgerond? Dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand er weer verzorgd uitziet.

De beste glazenwasser vindt u bij ons bedrijf

De glazenwasserij werkt met het nieuwe Telewash-systeem. Dit houdt in:

  • Werken met gedemineraliseerd water
  • Het water droogt zonder vlekken op
  • Het water is gefilterd, dus bevat geen zuren, kalk of mineralen
  • Er ontstaan geen strepen

Veilig werk staat voorop bij J. Hollander

Bij het werken met hogedrukreiniging en het glazenwassen is voor ons de veiligheid van groot belang. Zo zijn we in bezit van het glazenwasserscertificaat van de S.V.S. en werken we uitsluitend met veilig materiaal. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op via: 06-41451585 of stuur ons een mailtje. Een hogedrukreiniger van J. Hollander is geschikt voor uw schoonmaak-en reinigingsklussen.