Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Reiniging en onderhoud door glazenwasserij J. Hollander

Voor hogedrukreiniging, onderhoudsdiensten en glazenwassen kunt u terecht bij ons schoonmaakbedrijf in regio Amsterdam. We bieden u onze diensten aan met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor ons is persoonlijk contact erg belangrijk en we staan in de regio Amsterdam dan ook bekend als betrouwbaar schoonmaakbedrijf.

AmsterdamUw schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor een grondige reiniging

Wilt u graffiti verwijderen of een gevel laten reinigen? Met een hogedrukreiniger spuiten we met gemak alles weg van uw muren. Ook zware aanslag verwijderen we voor u. Zo heeft u binnen de kortste keren weer een mooi pand dat een goede uitstraling heeft. Ook voor vieze ramen bied onze glazenwasserij een oplossing. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in omgeving Amsterdam.

Betrouwbare en professionele glazenwasserij

Onze glazenwasserij werkt met het systeem Telewash. Dit is een systeem waarmee de ramen geborsteld worden met gedemineraliseerd water. Dit wordt ook wel osmose water genoemd. Doordat het water gefilterd is en de kalk, mineralen en zuren er uit zijn, droogt het zonder vlekken op. U heeft geen last van strepen op de ramen en wij bieden u een mooi resultaat met ons schoonmaakbedrijf. In de regio van Amsterdam op zoek naar een glazenwasser? Wij hebben professionele en betrouwbare werknemers in dienst die graag uw glazen komen wassen. Voor alle schoonmaakklussen kunt u ons schoonmaakbedrijf inhuren. We garanderen veiligheid tijdens het werken en zijn in het bezit van een glazenwasserscertificaat van de S.V.S. en gaan alleen aan de slag met veilige materialen. U bepaalt bij ons zelf in welke frequentie u het onderhoud wilt laten uitvoeren. Dit kan:

  • Dagelijks
  • Wekelijks
  • Periodiek

Dus of nou dagelijks of periodiek onderhoud nodig heeft J. Hollander glazenwasserij zorgt ervoor dat u ook in Amsterdam kan genieten vaan een schoon resultaat.

Gevelreiniging in de regio Amsterdam

Wanneer uw woning of bedrijfspand in omgeving Amsterdam er mooi verzorgd uitziet, komt dat de uitstraling van de gebouwen ten goede. Daarom kunt u ons personeel inhuren voor een gevelreiniging, zodat uw pand er weer netjes uitziet. We kunnen daarnaast de binnenkant van het pand reinigen. Zo kunt u kiezen voor het onderhoud van uw vloeren, zoals het schrobben van betonvloeren of het reinigen van tapijt. Last van vandalisme en staat er graffiti op uw bedrijfspand? Wij komen graag lang en om de graffiti te verwijderen , wij lossen uw probleem snel en efficiënt op met onze hogedrukreiniger.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam nodig?

De klantenkring van ons bedrijf bestaat uit onder meer bedrijven, particulieren, gemeenten en scholen. In onze regio zijn we een bekende verschijning met veel persoonlijk contact. Wilt u meer informatie over onze onderhoudsdiensten? Bel dan naar: 06-41451585 of stuur ons een e-mail. Hét schoonmaakbedrijf in de omgeving Amsterdam dat is Hollander.