Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Gevel reiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag en vervuiling van de gevel. Hiermee kun je toekomstige schade zoals scheuren in de gevel voorkomen. Eventuele schade of wat schade kan veroorzaken wordt vroegtijdig ontdekt hiermee heeft u de kans dat om snel in te grijpen. Ook draagt reiniging bij aan de levensduur van het pand.

Waarom mijn gevel laten behandelen? De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat deze vochtwerend is en blijft. Door slecht onderhoud kan de wand vocht door laten en dat kan zorgen voor schade aan je huis. Bijvoorbeeld schimmel, vochtplekken en scheuren in je stucwerk.
Daarom is het van belang dat de woning wordt geïmpregneerd na dat de gevel is gereinigd.

Houtwerk / kunstof reinigen

Het jaarlijks laten reinigen van uw houtwerk of kunststof zorgt ervoor dat uw eigendom blijft stralen. Helaas zijn er nog heel veel huizen die deze aandacht niet krijgen. Maar wat als ik het niet doe? Uw houtwerk wordt eerder dof, daarna kan het gaan bladeren en op langere termijn ontstaat er houtrot.

Kunststof wordt steeds populairder en wordt verkocht als onderhoudsvrij, maar helaas is ook dit te mooi om waar te zijn. Stof, uitlaatgassen, vogelpoep en regen zorgen voor vervuiling en dit in combinatie met de zon kan zorgen voor verkleuring.

Wilt u graag weten wat het kost om regelmatig uw kunststof te reinigen en beschermen neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Bekijk ook eens

Graffiti verwijderen

Laat dat maar over aan de professionals!

Meer informatie

Dakgoten legen / reinigen

Voorkom waterschade!

Meer informatie

Glasbewassing

Niks is ons te gek!

Meer informatie