Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Periodieke glasbewassing

Glasbewassing is werk voor professionals. Zeker op hoogte of op grotere schalen. Het werk moet vaak snel en efficiënt gebeuren. Het mag geen belasting opleveren voor mens en milieu. Bij Hollander maken wij dan ook gebruik van verschillende manieren om uw pand schoon en streeploos te onderhouden. Dit kan zijn door middel van een hoogwerker of een gevelonderhoudsinstallatie, maar ook nog steeds traditioneel met de ladder.
Omdat voor dit laatste steeds strengere regels gelden zijn wij ook in het bezit van een Telewash systeem. Dit systeem houdt in dat uw ramen worden geborsteld met gedemineraliseerd water oftewel osmose water. Het water droogt vlekkeloos op doordat het water gefilterd is op kalk, mineralen en zuren. Dit levert een streeploos resultaat op en is dan ook een veilig en milieuvriendelijke manier van schoonmaken.

Glasbewassing binnen!

Hollander doet méér! De ramen binnen worden minder snel vies dan buiten. Het is iets wat ook niet iedereen graag doet. Maar vooralsnog is dit geen excuus om het helemaal niet te doen. Hollander biedt de oplossing! Een plan op maat zorgt ervoor dat we zowel binnen als buiten onder handen kunnen nemen. Denk aan de binnenkant van het trappenhuis, maar ook de balkons of galerijen moeten vaak vanuit binnen gewassen worden.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Bekijk ook eens

Dakgoten legen / reinigen

Voorkom waterschade!

Meer informatie

Zonnepanelen reinigen

Gaat u ook voor meer rendement?

Meer informatie

Gevel reiniging

Voor een verzorgt huis!

Meer informatie