Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Machinaal onderhoud

Een parkeergarage is een ideale manier om onder de woonruimte of een bedrijfspand parkeergelegenheid te creëren. Maar door roet, ingereden vuil en zand hebben ook parkeergarages onderhoud nodig. Dit kan variëren van vegen en/of schrobben van de vloer, het reinigen van de pijpleidingen tot hogedruk reinigen van de hellingbaan.

Natuurlijk kunt u dit op afroep of periodiek door ons laten uitvoeren. Voor meer informatie en advies neem dan contact met ons op!

Blad / sneeuw ruimen

Naast het onderhouden van luxe overdekte of ondergrondse garages onderhouden wij ook besloten parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn over het algemeen buiten en dat vraagt een ander soort onderhoud. In de herfst hebben we veel last van bladeren en in de winter hebben we te maken met sneeuw en ijzel. Om dat in een korte termijn schoon te krijgen heb je dan ook specialistische machines nodig. Hollander beschikt over bladblazers, veegmachines, zout en sneeuwschuivers om de klus in een korte tijd te klaren. Ook beschikken wij over een mobiele hogedruk reiniging om algen en vuil te verwijderen.

Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Bekijk ook eens

Huismeester

Voor de helpende handjes!

Meer informatie

Hogedruk reinigen

Laat dat maar over aan de specialist!

Meer informatie

Schoonmaak

Op naar een schone omgeving!

Meer informatie