Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Dakgoten legen

Ieder huis heeft dakgoten om het hemelwater af te voeren. Wanneer het regenwater niet weg kan is er grote kans op lekkages. En hoe belangrijk schone dakgoten dus ook zijn krijgen ze vaak niet de aandacht die ze verdienen. Laat jij je dakgoten schoonmaken door Hollander? Dan blijven je dakgoten vrij van vuil en verklein je de kans op een lekkage.

In een jaar tijd kan er veel viezigheid in je dakgoot komen. Denk aan bladeren, takjes, mos en vuil. Wanneer je dit vuil niet weg laat halen kan je dakgoot gaan verstoppen. Het regenwater kan dan niet meer goed worden afgevoerd en blijft op je dak liggen. Maar het kan ook voorkomen dat het water door je dak gaat lekken. Dan heb je een lekkage die je moet aanpakken. Je snapt dat dit veel duurder is dan de gemiddelde prijs voor het laten reinigen en legen van de dakgoot.

Dakgoten reinigen

Naast het leeghalen van de dakgoten biedt Hollander ook aan om de buitenzijde te reinigen. Alg, stof, uitlaatgassen, vogelpoep en regen zorgen dan ook vaak voor extra vervuiling. Laat dit dan ook regelmatig reinigen door Hollander. Dit zorgt ervoor dat je schilderwerk/kunststof langer mee gaat. Daarnaast zorgt het voor een frisse uitstraling van uw woning.

Hoe gaat Hollander te werk? In sommige situaties klimmen we op een ladder of maken wij gebruik van een hoogwerker. Maar het milieu en onze veiligheid is een prioriteit. Daarom maken wij gebruik van het Telewashsysteem. Dit systeem houdt in dat uw houtwerk/kunststof wordt geborsteld met gedemineraliseerd water oftewel osmose water. Het water droogt vlekkeloos op doordat het water gefilterd is op kalk, mineralen en zuren. Dit systeem is dan ook een milieubewuste keuze van reiniging.

Meer projecten zien? klik hier voor onze instagram pagina.

Bekijk ook eens

Gevel reiniging

Voor een verzorgt huis!

Meer informatie

Zonnepanelen reinigen

Gaat u ook voor meer rendement!

Meer informatie

Particulieren glasbewassing

Uw thuis, onze zorg!

Meer informatie