Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf J. Hollander voor goede reiniging

Hét bedrijf op het gebied van gevelreiniging, onderhoudsdiensten en schoonmaken, dat is glazenwasserij J. Hollander. U kunt bij ons goed terecht voor alle schoonmaakklussen, het wassen van ramen, het reinigen van gevels en voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

Gevelreiniging door glazenwasserij J. Hollander

GevelreinigingVoor de gevelreiniging van uw bedrijfspand of voor uw eigen woning, kunt u bij ons schoonmaakbedrijf geschikte glazenwassers inhuren. Voor het reinigen van de gevels gebruiken we een hogedrukreiniger die het zwaardere vuil goed verwijdert. De gevelreiniging wordt uitgevoerd door gekwalificeerd personeel en de glazenwasser die u inhuurt levert werk op maat voor u. Wilt u bijvoorbeeld graffiti laten verwijderen of heeft u zware aanslag op de muren? Dan kunt u met onze gevelreiniging al snel het verschil zien. We werken met zowel aan nieuw opgeleverde panden als aan woningen of bedrijfspanden die net zijn verbouwd.

Veilig werken

Het veilig werken staat bij ons bedrijf voorop. Wanneer we gevelreiniging uitvoeren, zorgen we dan ook altijd dat we met veilig materiaal werken. Daarnaast hebben onze glazenwassers een glazenwasserscertificaat van de S.V.S..

Nieuw systeem voor de glazenwasserij

Naast gevelreiniging biedt ons schoonmaakbedrijf ook het wassen van glazen aan. Nieuw binnen ons bedrijf is het Telewash-systeem voor glazenwassen. Hiermee worden de ramen geborsteld met gedemineraliseerd water (ook wel osmose water genoemd). Dit water is gefilterd, dus er zitten geen zuren, mineralen of kalk meer in. Zo is uw raam gegarandeerd streepvrij.

Glazenwasserij voor brede klantenkring

Ons bedrijf is een populair en gerenommeerd bedrijf op het gebied van gevelreiniging, schoonmaakklussen en onderhoudsdiensten. Waarom kiezen klanten voor ons?

  • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Klanten kiezen zelf de frequentie van onze diensten
  • We bieden een compleet pakket

Onderhoudsdiensten van ons schoonmaakbedrijf

Voor het onderhoud van uw ramen, gevels en het volledige interieur, kunt u goed onze hulp inschakelen. We komen u graag helpen mt het onderhoud en verzorgen ook het onderhoud van vloeren. Zo schrobben we de betonvloeren of reinigen we tapijt.
Bent u geïnteresseerd in de onderhoudsdiensten, de reiniging van panden of het schoonmaakwerk van ons bedrijf? Neem dan contact op via het telefoonnummer 06-41451585 of stuur een mailtje naar J. Hollander. Wanneer u meer wilt weten over gevelreiniging en hogedrukreiniging, staan wij u graag te woord en maken we vrijblijvend een offerte voor u.