Schoonmaakbedrijf Hollander voor al uw onderhoudsdiensten

De glazenwasserij die een compleet pakket aan onderhoudsdiensten aanbiedt, dat is schoonmaakbedrijf Hollander. U kunt onze glazenwasser inhuren voor het wassen van de ramen, voor het reinigen van gevels en voor diverse onderhoudsklussen.

Glazenwasserij met brede klantenkring

Schoonmaakbedrijf Hollander is een glazenwasserij met een brede klantenkring. Door onze persoonlijke manier van werken en prettige contacten, is ons klantenbestand erg groot. Daarnaast staan we in de omgeving bekend als gerenommeerd bedrijf. Ons klantenbestand bestaat onder meer uit:

  • Particulieren
  • Scholen
  • Bedrijven
  • Gemeentes

Het reinigen van ramen en panden door onze glazenwasserij

Wanneer er voor zwaarder reinigingswerk een glazenwasser ingezet moet worden, gebruikt deze vaak de hogedrukreiniger. Zo gebruiken we de hogedrukreiniger wanneer we graffiti verwijderen of wanneer er zware aanslag van de muren gespoten moet worden. Gevelreiniging behoort ook tot ons pakket van onderhoudsklussen. Onze glazenwasserij zorgt ervoor dat uw bedrijfspand, woning of andere panden er van buiten en vanbinnen weer mooi uitzien. We verzorgen bijvoorbeeld ook het onderhoud van uw vloeren. Heeft u een betonnen vloer? Dan kunnen wij die schrobben voor u. Of wilt u uw tapijt laten reinigen? Dan kunt u ons inschakelen.

Glazenwassen door Hollander

Wilt u een glazenwasserij inhuren die met een fijn en nieuw systeem werkt? Ons bedrijf werkt met het nieuwe Telewash-systeem. Hiermee krijgt u schone ramen zonder strepen, omdat het water waarmee de ramen geborsteld zijn, gedemineraliseerd is. Dit is osmose water, dat gefilterd is en dus geen kalk, mineralen of zuren meer bevat. Het water laat geen vlekken meer achter op deze manier.

Glazenwasserij die veiligheid waarborgt

Onze glazenwasserij is betrouwbaar en vindt het belangrijk om de veiligheid te waarborgen. Daarom zijn we in bezit van het glazenwasserscertificaat van de S.V.S. en werken onze glazenwassers uitsluitend met veilige materialen.

Maatwerk leveren voor klanten

Het schoonmaakbedrijf dat de prijs-kwaliteitsverhoudingen in het oog houdt, persoonlijk contact met klanten op prijs stelt en werk op maat levert, dat zijn wij.
Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten en over het onderhoudswerk dat wij doen? Of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de e-mail of bel met 075-3030593. Dé glazenwasserij die voor blinkend schone ramen zorgt, uw pand optimaal kan onderhouden en de gevels nauwkeurig reinigt, dat is Hollander.