Graffiti verwijderen

Last van Graffiti?

Schoonmaakbedrijf J. Hollander is dé specialist in graffiti verwijderen in oa Koog aan Zaan, Zaandam, Wormerveer, Amsterdam, Purmerend, Haarlem, Beverwijk, Alkmaar, Hoorn. Heeft u last van graffiti op uw gevel? Dan kunt u voor de bij glazenwasserij J. Hollander terecht. We verzorgen onderhoudsdiensten en schoonmaakwerk, waaronder ook het verwijderen van graffiti.

Graffiti verwijderen met hogedrukreiniger

Graffiti verwijderenHet verwijderen van graffiti is voor ons schoonmaakbedrijf één van de diensten die we aanbieden. Wanneer u graffiti op uw gevel of muren heeft staan, komen we dit verwijderen met specialistisch apparatuur. Zo gebruiken we een hogedrukreiniger om graffiti te verwijderen. De stenen zien er weer als nieuw uit als de graffiti is weggehaald en dit maakt uw pand weer tot een mooi geheel. Niet alleen het verwijderen van graffiti is voor onze glazenwasserij een dienst die we verlenen, maar ook zware aanslag verwijderen behoort tot de mogelijkheden. De uitstraling van uw pand is per slot van rekening erg belangrijk. U kunt bij ons terecht wanneer uw bedrijfspand net nieuw is opgeleverd, maar ook na een verbouwing kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand er netjes uitziet.

Glazenwassen door J. Hollander

Onze glazenwasserij biedt u de optimale manier van glazenwassen aan. Zo werkt onze glazenwasser met het nieuwe Telewash-systeem. Hiermee drogen de ramen vlekkeloos, omdat er gebruik gemaakt wordt van gedemineraliseerd oftewel osmose water. Dit water bevat geen kalk, mineralen en zuren meer. Zo heeft u een streepvrije en mooie ruit door deze aanpak.

Secuur graffiti verwijderen

U kunt ons inhuren voor zowel het verwijderen van graffiti, zware aanslag en ander vuil, maar ook voor onderhoudsdiensten voor uw pand. Zo kunt u voor ons kiezen wanneer u uw ramen en muren van uw bedrijfspand wilt laten onderhouden. Maar ook het onderhoud van de vloeren behoort tot de mogelijkheden van ons bedrijf.

Effectief en goedkoop graffiti schoonmaken

We garanderen u een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij ons schoonmaakbedrijf. Onze grote klantenkring laat zien dat we een gerenommeerde en populaire glazenwasserij zijn die voor u klaar staat. We werken onder andere voor: scholen, particulieren, gemeenten en bedrijven.

Veiligheid staat voorop

Onze werknemers vinden het van groot belang om op een veilige en betrouwbare manier te werken. Zo hebben we een persoonlijke aanpak in ons werk en werken we op een goede veilige manier:

  • We hebben een glazenwasserscertificaat van de S.V.S.
  • We werken met veilig materiaal
  • Ons personeel is goed getraind

Wilt u meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact op via: 06-41451585. Voor schoonmaakklussen, gevelreinigingswerk als graffiti verwijderen en onderhoudsdiensten, bent u bij ons bedrijf op het juiste adres.