Schoonmaakbedrijf Haarlem

Glazenwasser Haarlem?

Zoekt u een goede glazenwasser in Haarlem? Glazenwasserij Hollander kan uw glazen eenmalig of periodiek wassen. Wij wassen de glazen van zowel particulieren als bedrijven. Wilt u graag gebruik maken van onze glasbewassing service? Dan kunt u bellen naar 06 414 515 85.

Gevelreiniging Haarlem?

Wilt u, de gevel van uw woning of pand laten reinigen? Wij bieden zowel eenmalige- als periodieke gevelreiniging aan. Wilt u meer weten over onze service en kosten? Dan kunt u voor uw pand in Haarlem een vrijblijvende offerte aanvragen voor de gevelreiniging. Wij vertellen u graag meer!

Schoonmaakbedrijf Haarlem?

Op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Haarlem? Wij bieden een breed pakket aan schoonmaakdiensten aan. U kunt als particulier en als bedrijf gebruik maken van ons schoonmaakbedrijf. Meer weten over onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact op met ons schoonmaakbedrijf via 06 414 515 85.

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in regio Haarlem

Heeft u een schoonmaakbedrijf in omgeving Haarlem nodig? Ons schoonmaakbedrijf en glazenwasserij biedt onderhoudsdiensten, gevelreiniging, hogedrukreiniging en het wassen van de glazen van uw bedrijfspand of woning aan. We werken secuur en vinden het belangrijk dat de veiligheid gegarandeerd is. Voor een goede glazenwasser in en rondom Haarlem bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u terecht voor een geheel pakket aan onderhoudsdiensten. Wij zijn specialisten op het gebied van gevelreiniging en glazen wassen. Voor uw ramen, gevels en het volledige interieur. U kunt zelf bepalen hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Zo kunt u ons dagelijks, wekelijks, maar ook voor een aantal keren inhuren. Bent u geïnteresseerd in onze diensten in de omgeving Haarlem zoals gevelreiniging of onze glazenwasserij? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf.

Gevelreiniging en hogedrukreiniging in omgeving Haarlem

Wij reinigen uw bedrijfspand of woning in regio Haarlem zowel van binnen als van buiten. Zo gebruiken we een hogedrukreiniger voor het zwaardere werk voor de gevelreiniging of bijvoorbeeld graffiti verwijderen of zware aanslag van muren halen. Schoonmaakbedrijf J. Hollander helpt u graag mee om de uitstraling van uw bedrijfspand te verbeteren. Het is tenslotte uw visitekaartje. Ons bedrijf is in regio Haarlem is in te zetten bij nieuwe panden, maar ook wanneer er een verbouwing gerealiseerd is, kunnen we uw pand reinigen en onderhouden zodat deze er weer goed verzorgd uitziet. Heeft u een hogedrukreiniger nodig of een glazenwasser? Wij helpen u graag. Schakel ons schoonmaakbedrijf en glazenwasserij in, in Haarlem.

Glazenwasser in regio Haarlem

Zoekt u een glazenwasser in Haarlem of omgeving?
Onze glazenwasserij heeft een brede klantenkring en staat garant voor kwaliteit. Tijdens het glazenwassen gebruiken we het Telewash-systeem, dat uw ramen borstelt met gedemineraliseerd water (ook wel osmose water genoemd). Dit water droogt vlekkeloos op, omdat het gefilterd is en zuren, mineralen en kalk er al uit zijn. Zo voorkomen we strepen op de ramen. Voor ons is veiligheid bij het glazenwassen van groot belang en dat merkt u hieraan:

  • We hebben een glazenwasser certificaat van de S.V.S.
  • Wij werken met veilige materialen
  • We werken met veilige hoogwerkers

Dus bent u opzoek naar een ervaren en veilige glazenwasserij in Haarlem? Kies dan voor schoonmaakbedrijf J. Hollander.

Haarlem

Vragen voor onze glazenwasser of over onze schoonmaakservice in Haarlem?

Wilt u meer informatie over onze glazenwasserij, hogedrukreiniging en gevelreiniging? Bel dan met 06-41451585 of stuur een e-mail naar ons met uw vragen. Zo kunnen we een afspraak maken en kunt u op uw gemak meer informatie krijgen. Ook kunt u een offerte aanvragen voordat u bijvoorbeeld een glazenwasser inschakelt. Wij zijn uw glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in regio Haarlem.