Schoonmaakbedrijf Hoorn

Ervaren schoonmaakbedrijf regio Hoorn

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Hoorn? J. Hollander is een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf dat u van dienst kan zijn bij onderhoud, gevelreiniging, glazenwassen en graffiti verwijderen. J.Hollander is een multifunctioneel inzetbaar bedrijf dat u prima kan assisteren bij al uw schoonmaakproblemen. Schakel een schoonmaakbedrijf in voor uw bedrijfspand in Hoorn.

Glazenwasserij in omgeving Hoorn

Zoekt in Hoorn een glazenwasserij? Bij glazenwasserij en schoonmaakbedrijf J. Hollander kunt u terecht voor het onderhoud van gevels, denk aan gevelreiniging, volledige interieurs en ramen. Ook staan we voor u klaar met een hogedrukreiniger wanneer er muren gereinigd moeten worden. Daarnaast bieden we de beste glazenwassers voor het reinigen van uw ramen. De glazenwassers van ons bedrijf gebruiken het Telewash-systeem om uw ramen schoon te maken. Dit systeem borstelt de ramen met gedemineraliseerd water, ook wel osmose water. Dit water droogt zonder vlekken op, omdat er geen kalk, mineralen of zuren meer in zitten. U heeft gegarandeerd ramen zonder strepen en een mooi resultaat. We zijn een gerenommeerd bedrijf dat uw pand van binnen en buiten goed schoonmaakt en onderhoudt. Ga ook voor een professioneel glazenwasserij en schoonmaakbedrijf.

Graffiti verwijderen en hogedrukreiniging

Een compleet pakket aan onderhoudsdiensten, dat bieden we u aan. Zo kunt u ons inschakelen om graffiti van uw pand te laten verwijderen. Dit doen met een hogedrukreiniger zodat uw pand weer een goede uitstraling krijgt. Maar ook voor het onderhoud van uw ramen, gevels en het volledige interieur., kunnen wij u van dienst zijn. Zo onderhouden we bijvoorbeeld ook de vloeren. Het schrobben van betonvloeren of het reinigen van tapijten behoort tot de opties. Daarnaast zorgt onze glazenwasser voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand in Hoorn.

Uw schoonmaakbedrijf in regio Hoorn

Onze glazenwasserij is een gerenommeerd bedrijf in omgeving van Hoorn dat alle panden vanbuiten en vanbinnen goed onderhoudt. Daarnaast zijn er nog meer redenen om voor ons te kiezen:

    • Veiligheid staat voorop
    • We leveren maatwerk
    • U kunt ons dagelijks, wekelijks of maandelijks inhuren

Hoorn

Contactgegevens schoonmaakbedrijf J.Hollander

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze glazenwasserij en schoonmaakbedrijf? Of wilt u eerst een offerte ontvangen voordat u een glazenwasser inschakelt? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen op 06-41451585 wij staat u graag te woord. Wij zorgen voor een sprankelend resultaat bij u in Hoorn. Schakel ons glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in.