Schoonmaakbedrijf Koog aan de Zaan

Glazenwasserij in Koog aan de Zaan: grondige reiniging en onderhoud

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Koog aan de Zaan? Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf J. Hollander is een betrouwbaar en goed bedrijf dat voor u klaar staat. Ons takenpakket bestaat naast dat wij een glazenwasserij zijn ook uit gevelreiniging en zijn wij ook in te huren wanneer u een hogedrukreiniger nodig hebt. Bijvoorbeeld om graffiti te verwijderen. Dus bent u opzoek naar divers en enthousiast schoonmaakbedrijf in Koog aan de Zaan? Kies dan voor J.Hollander!

Schoonmaakbedrijf in Koog aan de Zaan voor al uw reinigingswerk

Veiligheid is voor ons schoonmaakbedrijf van groot belang, daarom zijn we in bezit van het glazenwasserscertificaat van de S.V.S en werken we uitsluitend met veilige materialen. Het Telewash-systeem dat we gebruiken bij het glazenwassen hoort helemaal bij deze tijd. Dit systeem houdt in dat de glazenwasser uw ramen borstelt met gedemineraliseerd water (ook wel osmose water). Het water droogt op zonder vlekken achter te laten, omdat het gefilterd is en kalk, de mineralen en zuren eruit zijn. Zo garandeert glazenwasserij J. Hollander dat uw ramen er spik en span uitzien als onze glazenwassers langs zijn geweest. Daarnaast kunnen wij de gevelreiniging van uw pand verzorgen. Ook in Koog aan de Zaan zijn helpen wij klanten aan glanzend resultaat.

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf f in Koog aan de Zaan

Schoonmaakbedrijf J. Hollander biedt een compleet pakket aan van onderhoudsdiensten. Zo kunt u kiezen voor onderhoud van uw ramen, de gevels en het volledige interieur. Ook het verwijderen van graffiti behoort tot een van onze specialiteiten, wij gebruiken hiervoor een hogedrukreiniger zodat u snel geholpen  kunt worden.                                                                                                                   U kunt ons dagelijks, wekelijks of periodiek hiervoor inhuren. Bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan gerust contact met ons en misschien zorgen wij er dan voor dat uw in pand in Koog aan de zaan er weer schoon uitziet.

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf J. Hollander in Koog aan de Zaan?

In de regio van Koog aan de Zaan is ons bedrijf een begrip, onze klantenkring bestaat onder meer uit scholen, bedrijven, gemeenten en particulieren. Waarom kiezen onze klanten voor ons?

  • We bieden een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Persoonlijk contact met klanten vinden we belangrijk
  • We bieden veel onderhoudsdiensten
  • Specialisten op het gebied van en gevelreiniging
  • We hebben een brede klantenkring

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over gevelreiniging of wilt u meer weten hoe wij bijvoorbeeld graffiti verwijderen of zware aanslag verwijderen? Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Bel dan met: 06-41451585. Ons schoonmaakbedrijf in Koog aan de Zaan staat klaar voor al uw onderhoudsvragen.

 

 

 

Koog aan de Zaan