Schoonmaakbedrijf in Wormerveer!

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in omgeving Wormerveer? U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor zowel particulier als zakelijk. Maar ook steeds meer Vereniging van Eigenaren, scholen en overheidsinstanties kozen voor Hollander. Wij bieden u een volledig pakket aan onderhoudsdiensten aan. Onze ervaren en gecertificeerde glazenwassers en schoonmakers zorgen er dan ook voor dat uw pand er zowel van binnen als van buiten goed uitziet. Zowel voor nieuwe als bestaande panden kunt u ons schoonmaakbedrijf in Wormerveer inhuren.

Glazenwasser Wormerveer?

Zoekt u een goede glazenwasser in Wormerveer? Glazenwasserij Hollander kan uw glazen eenmalig of periodiek wassen. Wij wassen de glazen van zowel particulieren, bedrijven, Vereniging van Eigenaren en Overheidsinstanties in Wormer. Wilt u graag gebruik maken van onze glasbewassing service in Wormerveer? Dan kunt u bellen naar 075-3030593.

Gevelreiniging Wormerveer?

Wilt u, de gevel van uw woning of pand laten reinigen in Wormerveer? Wij bieden zowel eenmalige- als periodieke gevelreiniging aan. Wilt u meer weten over onze service en kosten? Dan kunt u voor uw woning of bedrijf in Wormerveer een vrijblijvende offerte aanvragen voor de gevelreiniging. Wij vertellen u graag meer!

Dakgoten legen/ reinigen Wormerveer ?

Veelzijdige diensten bij Hollander. Dakgoten laten reinigen door Hollander in Wormerveer ? neemt u dan contact op en vraag vrijblijvend een prijs aan. Dakgoten laten legen door Hollander in Wormerveer ? neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Periodieke gevelreiniging Wormerveer?

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag en vervuiling van de gevel. Hiermee kun je toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel voorkomen. Eventuele schade of wat schade kan veroorzaken word vroegtijdig ontdekt en geeft u hiermee de gelegenheid om snel in te grijpen. Tevens draagt reiniging bij aan de levensduur van het pand.

Waarom mijn gevel laten behandelen door Hollander? De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat deze vochtwerend is en blijft. Door slecht onderhoud kan de wand vocht door laten en dat kan zorgen voor schade aan je huis; bijvoorbeeld Schimmel, vochtplekken en scheuren in je stucwerk.
Daarom is het van belang dat de woning word geïmpregneerd na dat de gevel is gereinigd

Wilt u ook een frisse uitstraling voor uw woning of pand.

Neem dan contact op met Hollander het schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Wormerveer.

Professionele glazenwasser Wormerveer!

Wilt u graag een professionele glazenwasser inhuren? Als onderdeel van ons schoonmaakbedrijf hebben wij een aparte afdeling glazenwasserij. Ons gerenommeerde glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in de omgeving van Wormer is beschikbaar voor al uw schoonmaakklussen. Periodieke glasbewassing betekend dat wij circa 4 /of 8 keer per jaar bij u thuis komen om de ramen te wassen. Dit gebeurt op de traditionele manier of met het Telewash systeem. De kozijnen meenemen bij het lappen is bij Hollander een standaard, extra diensten zoals uw huisreinigen of zonnepanelen reinigen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar tegen meer prijs. Na onze diensten te hebben verleend vind u op de deurmat een bonnetje met het afgesproken bedrag. Deze kunt u voldoen ondervermelding van uw adresgegevens.

Waarom is onze glazenwasserij en schoonmaakbedrijf uw betrouwbare partner op het gebied van schoonmaken?

  • Wij staan garant voor een goede prijs/ kwaliteitsverhouding verhouding
  • Persoonlijk contact is voor Hollander een prioriteit
  • Milieu en Veiligheid staat bij ons schoonmaakbedrijf hoog in het vaandel

Schakel ons schoonmaakbedrijf in!

In de omgeving Wormerveer op zoek naar een glazenwasser? Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf Hollander staat bekend als betrouwbaar en veilig. Voor ons is veiligheid een belangrijke voorwaarde bij het werken. We hebben een glazenwasser certificaat in ons bezit van de S.V.S. en werken uitsluitend met veilig materiaal. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden erg goed en staan wij voor een persoonlijke benadering van onze klanten. U kunt zelf bepalen hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Wilt u wekelijks uw ramen laten wassen? Of toch liever één keer in de drie maanden? Bij ons schoonmaakbedrijf kan dat. Wilt u graag een offerte ontvangen voor gevelreiniging of een van onze andere diensten? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer weten over gevelreiniging, glasbewassing of een van onze vele andere schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op door te bellen naar 075-3030593 of stuur een e-mail naar info@schoonmaakbedrijfhollander.nl. Wij staan u graag te woord. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf en glazenwasserij in Wormerveer.

Zonnepanelen reinigen Wormerveer ?

Zonnepanelen laten reinigen door Hollander? Ondanks de speciale coating die aangebracht is op de zonnepanelen zorgen stof, uitlaatgassen, vogelpoep en regen voor vervuiling. Hierdoor kan een rendementsverlies optreden van 1% tot 7% op jaarbasis. Zonder proffesionele reiniging kan dit zelfs oplopen tot 25% rendementsverlies in 3 jaar tijd.
Voorkom dit verlies en laat uw panelen jaarlijks reinigen door Hollander.

neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Tuin/ terras reinigen Wormerveer ?

Is uw tuin/ terras groen? Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf in Wormerveer voor een vrijblijvende offerte.

Schoonmaakbedrijf Wormerveer ?

Op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Wormerveer? Wij bieden een breed pakket aan schoonmaakdiensten aan. U kunt als particulier, bedrijf, Vereniging van Eigenaren en overheid gebruik maken van ons schoonmaakbedrijf. Meer weten over onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact op met ons schoonmaakbedrijf via 075-3030593.