Schoonmaakbedrijf Zaandam

Glazenwasser Zaandam?

Zoekt u een goede glazenwasser in Zaandam? Glazenwasserij Hollander kan uw glazen eenmalig of periodiek wassen. Wij wassen de glazen van zowel particulieren als bedrijven. Wilt u graag gebruik maken van onze glasbewassing service? Dan kunt u bellen naar 06 414 515 85.

Gevelreiniging Zaandam?

Wilt u, de gevel van uw woning of pand laten reinigen? Wij bieden zowel eenmalige- als periodieke gevelreiniging aan. Wilt u meer weten over onze service en kosten? Dan kunt u voor uw pand in Zaandam een vrijblijvende offerte aanvragen voor de gevelreiniging. Wij vertellen u graag meer!

Schoonmaakbedrijf Zaandam?

Op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Zaandam? Wij bieden een breed pakket aan schoonmaakdiensten aan. U kunt als particulier en als bedrijf gebruik maken van ons schoonmaakbedrijf. Meer weten over onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact op met ons schoonmaakbedrijf via 06 414 515 85.

Schoonmaakbedrijf in Zaandam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in omgeving Zaandam? Wij bieden u een volledig pakket aan onderhoudsdiensten aan. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor het laten wassen van uw ramen, gevelreiniging en voor schoonmaken met een hogedrukreiniger. Voor het zwaardere werk zoals graffiti verwijderen of zware aanslag, gebruiken we ook hogedrukreiniging. Wanneer uw bedrijfspand er mooi verzorgd uitziet, straalt uw bedrijf ook kwaliteit uit. Onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw pand er van binnen en van buiten goed uitziet. Zowel voor nieuwe als bestaande panden kunt u ons schoonmaakbedrijf in Zaandam inhuren.

Periodieke gevelreiniging Zaandam

Het systeem dat we gebruiken, is Telewash. Dit systeem borstelt uw ramen met gedemineraliseerd water, ook wel osmose water. Dit water droogt op zonder te vlekken, omdat het is gefilterd en mineralen, kalk en zuren er uit zijn. Zo laat het water geen strepen achter op uw net gewassen ramen. Hierdoor hebben wij vele tevreden klanten mogen helpen. Wilt u ook een frisse uitstraling van uw pand neem dan contact op met J.Hollander het schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Zaandam.

Professionele glazenwasser Zaandam

Wilt u graag een professionele glazenwasser inhuren? Als onderdeel van ons schoonmaakbedrijf hebben wij een glazenwasserij. Ons gerenommeerde schoonmaakbedrijf in de omgeving van Zaandam is beschikbaar voor al uw schoonmaakklussen. Maar ook gevelreiniging behoort tot ons uitgebreide takenpakket onze glazenwassers zorgen wij ervoor dat de buitenkant van uw bedrijfspand er weer schoon en professioneel uitziet.

Waarom is ons schoonmaakbedrijf uw betrouwbare partner op het gebied van schoonmaken?

  • We maken het gehele interieur schoon
  • We gebruiken het Telewash-systeem
  • Veiligheid staat bij ons schoonmaakbedrijf voorop

Zaandam

Schakel ons schoonmaakbedrijf in

In de regio Zaandam op zoek naar een glazenwasser? Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf J.Hollander staat bekend als betrouwbaar en veilig. Voor ons is veiligheid een belangrijke voorwaarde bij het werken. We hebben een glazenwasser certificaat in ons bezit van de S.V.S. en werken uitsluitend met veilig materiaal. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden erg goed en staan wij voor een persoonlijke benadering van onze klanten. U kunt zelf bepalen hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Wilt u wekelijks uw ramen laten wassen? Of toch liever één keer in de drie maanden? Bij ons bedrijf kan dat. Wilt u graag een offerte ontvangen voor gevelreiniging of een van onze andere diensten? neem dan contact met ons op Wilt u meer weten over gevelreiniging, glasbewassing of een van onze overige schoonmaakdiensten? Neem contact op met ons door te bellen naar 06-41451585 of stuur een e-mail naar info@schoonmaakbedrijfhollander.nl. Wij staan u graag te woord. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf en glazenwasserij in Zaandam.